Известие

Collapse
No announcement yet.

Втора продължава да хърка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Втора продължава да хърка

Здравейте, колеги!
    Преди 20-тина дена счупих съединител- беше му дошло времето. Купих си комплект Валео и оставих колата на майстор, като използвах момента да смени и синхронизаторите на скоростите, защото втора влизаше много трудно и бавно с хъркане. Днес си взех колата от ремонта, но втора продължава да хърка при нормално бързо превключване. Комплекта синхронизатори, който купих на стойност 200лв съдържаше 1 милион джвъчки (не мога да ги нарека по имена, защото не ги знам). Ако приемем, че майстора е сменил всичко, което му дадох в скоростната кутия, включително и маслото, какъв според вас може да е проблемът?
    Alfa Romeo 146 1,4TS 103к.с. 1999

Колега проблемът е елементарен , както ти сам каза си взел една камара двъджки като идея си нямаш кое закаде е и за какво служи , та мисалта ми е ,че и тея "майстори" накоито си им дал колата ,са знаели точно колкото теб за въпросните двъджки та са си спестили труда и са ти взели парите !
    Аз смятам ,че изобщо неса отваряли скоростната кутия щот бъкел неразбират , скоростната е доста сложна и не всеки може да я ремонтира !
    Ти също имаш вина за случилото се трябвало е да искаш старите чясти !
    Честито поредният прецакан от баш майстори !
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

И аз допускам,че има нещо такова с тия майстори.
      Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
      FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
      sigpic

Comment

колега аз съм от бургас ама сподели кой е майстора да предпазиш някой друг.от тоя смотаняк

Comment

Working...
        X